11feedback 22relats

Programa per a grups ciutat i comarca [2013] i [2015-16]

Programa per als instituts [2014 i 2015]
33documentacio 44lectures
Fitxa de document de les obres a sala

Lectures de persones convidades

El Museu de Granollers us convida a fer una lectura de peces dels seus fons. Les col·leccions del museu configuren un fons molt heterogeni que abasta diferents disciplines i cronologies; aquest projecte expositiu s'allunya d'un discurs cronològic i monogràfic, i s'ha optat per presentar una mostra oberta: una exposició, doncs, articulada com a generadora de pensament, de diàleg i de discurs.

S'obre un joc intel·lectual i d'interacció, un joc cultural que gira a l’entorn de la participació del visitant. L'espai expositiu es conforma com una àgora per emmarcar diàlegs i emocions i com un fòrum entès com espai d'intercanvi d'idees i d'experiències. [Programes de participació Feedback i  Relats d'art]

D’altra banda al costat de la majoria d'obres, s'hi incorporen textos i intervencions fets per diferents persones de l'entorn cultural; són les lectures convidades donen pas a la participació lliure.

Aquesta mostra tindrà sentit, si el visitant hi participa intensament i en surt enriquit; si adquireix, en el procés, una forma de coneixement i de comprensió, de vinculació amb la seva experiència vital i esdevé un fil conductor per poder formular lliurement les seves idees, el seu pensament, el seu text.

Us convidem, doncs, a mirar, a gaudir, a discursejar, a dialogar i també a escriure sobre la seixantena d’obres que volen ser un punt de partida i de reflexió a la vegada que generadores de pensament.